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파리비지트와 파리 여행하기!

파리의 레스토랑-Guy Savoy


많은 요리책을 내어 우리에게도 익숙한 미슐랭 별3개에 빛나는 Guy Savoy의 레스토랑은 현대적인 빠리 레스토랑의 중심으로서 본점과 빠리에만 4개의 지점을 가지고 있는 큰 곳이다.
현대적인 느낌이지만 우아하면서 편하게 식사할 수 있는 곳으로 친구들,가족들과 즐겁고 특별한 시간을 보내기에 최적의 장소로 추천할 만한 곳이며 가격은 200~300 유로 정도이다.


찾아가기 


본점
18 rue Trayou 75017 Paris.
01 43 80 40 61
화~금요일
점심 12:00~2:00 저녁 7:00~10:30
토요일 점심 7:00~10:30

지점1
110 bis, Avenue Kleber, 75116 Paris.
01 47 27 88 88
매일
점심 12:00~2:30 (토요일 제외) 저녁 7:00~11:00
지점2
53 quai des Grands Augustins, 75006 Paris.
01 43 25 45 94
월요일~토요일.
점심 12:00~2:30(월요일~목요일) 저녁 7:00~11:00(금요일~토요일)

지점3
1, rue Maitre Albert, 75005 Paris.
01 56 81 30 01
매일(토요일 점심제외)
점심 12:00~2:30
저녁 7:00~11:00(일요일~수요일)
7:00 to 1:00(목요일~월요일)


지점4
3, rue Arsene Houssaye, 75008 Paris
01 53 53 42 00
일(토요일 점심,일요일 제외)
점심 12:00~2:30
저녁:7:00~11:00 (월요일~목요일)
7:00~11:30(금요일~토요일)


메뉴

Starters

Marinated red mullet around tomato, jelly, mashed tomatoes and tomatoes sauce 18 €
Cold zucchini soup and green salad «roquette» 15 €
Fresh seasonal salad and sauteed chiken livers 9,50 €
Duck «croquettes» with green vegetables and dry fruits vinaigrette 16 €

Main courses
Spit-Roasted free-range chicken with mashed potatoes 19.5 €
Spit-roasted lamb saddle, «tian» of zucchini and tomatoes 29 €
Slice of spit-roasted beef, dauphine potatoes with herbs and «béarnaise» sauce 29 €
Spit-roasted scorpion fish filet, peppers like «piperade» 27 €
Grilled cod fish back, «pennes» (pasta) in casserole with black and green olives and pine nut 27 €

Desserts
Lemon and red fruits cheesecake and lemon sorbet 11 €
Dark chocolate fondant, crispy praliné, cacao sorbet and custard cream 11 €
Poached peach in the verbena tea and vanilla ice cream 11 €
Jars from the dessert trolley (choose two jars between four) 10 €
Soft white cheese whit fresh herbs and espelette spice oil 8 €









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