파리비지트와 파리 여행하기!
파리의 레스토랑-Guy Savoy
알 수 없는 사용자
2009. 7. 28. 14:03
많은 요리책을 내어 우리에게도 익숙한 미슐랭 별3개에 빛나는 Guy Savoy의 레스토랑은 현대적인 빠리 레스토랑의 중심으로서 본점과 빠리에만 4개의 지점을 가지고 있는 큰 곳이다.
현대적인 느낌이지만 우아하면서 편하게 식사할 수 있는 곳으로 친구들,가족들과 즐겁고 특별한 시간을 보내기에 최적의 장소로 추천할 만한 곳이며 가격은 200~300 유로 정도이다.
찾아가기
●본점
18 rue Trayou 75017 Paris.
01 43 80 40 61
화~금요일
점심 12:00~2:00 저녁 7:00~10:30
토요일 점심 7:00~10:30
●지점1
110 bis, Avenue Kleber, 75116 Paris.
01 47 27 88 88
매일
점심 12:00~2:30 (토요일 제외) 저녁 7:00~11:00●지점2
53 quai des Grands Augustins, 75006 Paris.
01 43 25 45 94
월요일~토요일.
점심 12:00~2:30(월요일~목요일) 저녁 7:00~11:00(금요일~토요일)
●지점3
1, rue Maitre Albert, 75005 Paris.
01 56 81 30 01
매일(토요일 점심제외)
점심 12:00~2:30
저녁 7:00~11:00(일요일~수요일)
7:00 to 1:00(목요일~월요일)
●지점4
3, rue Arsene Houssaye, 75008 Paris
01 53 53 42 00
일(토요일 점심,일요일 제외)
점심 12:00~2:30
저녁:7:00~11:00 (월요일~목요일)
7:00~11:30(금요일~토요일)
메뉴
Starters
Marinated red mullet around tomato, jelly, mashed tomatoes and tomatoes sauce | 18 € |
Cold zucchini soup and green salad «roquette» | 15 € |
Fresh seasonal salad and sauteed chiken livers | 9,50 € |
Duck «croquettes» with green vegetables and dry fruits vinaigrette | 16 € |
Main courses
Spit-Roasted free-range chicken with mashed potatoes | 19.5 € |
Spit-roasted lamb saddle, «tian» of zucchini and tomatoes | 29 € |
Slice of spit-roasted beef, dauphine potatoes with herbs and «béarnaise» sauce | 29 € |
Spit-roasted scorpion fish filet, peppers like «piperade» | 27 € |
Grilled cod fish back, «pennes» (pasta) in casserole with black and green olives and pine nut | 27 € |
Desserts
Lemon and red fruits cheesecake and lemon sorbet | 11 € |
Dark chocolate fondant, crispy praliné, cacao sorbet and custard cream | 11 € |
Poached peach in the verbena tea and vanilla ice cream | 11 € |
Jars from the dessert trolley (choose two jars between four) | 10 € |
Soft white cheese whit fresh herbs and espelette spice oil | 8 € |